Промоции

Чрез промоциите, които провеждаме с търговските ни партньори, ние предоставяме възможност на нашите потребители да се насладят на нашите продукти по един интересен и вълнуващ начин.

Промоциите предоставят потребителите идеална възможност да участват в различни събития, включително спортни и културни, конкурси, състезания, томболи и други, докато се наслаждават на любимите си напитки.

През годините, Кока-Кола ХБК България предоставя възможност на хиляди хора да участват в изключително популярни промоции, като например традиционните промоции, свързани с Коледа, промоции, свързани с музикални събития през летния сезон, промоциите “Аплодисменти за Coca-Cola light”, "Кока-Кола & Храна, както и тези, свързани със Световната купа по футбол и Европейското първенство по футбол.

Промоции на Coca Cola

Coca-Cola, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Cappy, Cappy Tempo, Dynamic Ribbon device и дизайнът на контурната бутилка на Coca-Cola са запазени търговски марки на The Coca-Cola Company. Schweppes е запазена търговска марка на Schweppes Holdings Limited. Nestea е запазена търговскa маркa на Société des produits Nestlé S.A. (Switzerland). illy issimo е продукт на ILKO Coffee International.

Back to top

Полезни връзки