Новини

НАД 2 000 ДУШИ В ЦЯЛАТА СТРАНА ВЗЕХА УЧАСТИЕ В ИНИЦИАТИВАТА „МОЯТ ЗЕЛЕН ГРАД” 2013


НАД 2 000 ДУШИ В ЦЯЛАТА СТРАНА ВЗЕХА УЧАСТИЕ В ИНИЦИАТИВАТА „МОЯТ ЗЕЛЕН ГРАД” 2013

Конкурс за зелени идеи ще изпрати еко любители на пътешествие по Дунава

Стартира четвъртата „Екомания“


11 юни 2013г.

Нашите продукти

Ние произвеждаме, продаваме и дистрибутираме богата гама от безалкохолни напитки, включително четири от най-продаваните търговски марки в света: Coca-Cola, Coca-Cola light, Fanta и Sprite, както и световноизвестната търговска марка Schweppes.
Продукти на Coca Cola

Вижте повече

Нашата мисия и ценности

Мисията на Кока-Кола ХБК България е да дарява свежест на потребителите, да бъде партньор на своите клиенти, да възнаграждава акционерите и да обогатява живота на местните общности, сред които развива дейност.

Вижте повече

Награди

В България, ние сме получили много награди и признания за нашата работа.

 


Вижте повече

Откриха първото по рода си споделено пространство за иновативни практики и идеи на ученици и студенти

В началото на юни беше открито първото по рода си споделено пространство за ученици и студенти JA StartUp Hambar, което те ще могат да използват напълно безплатно. То се намира в зала „Инкубатор“ на Sofia Tech Park. Създатели на споделено работно пространство, за обучение и менторство на млади предприемачи на възраст от 14 до 26 години са Джуниър Ачийвмънт и Кока-Кола. „Не случайно избрахме „Хамбар“ за име на нашето пространство. Също както зрънцата на пролет се нуждаят от поливане и отглеждане, така и Hambar ще бъде мястото, на което децата и младежите могат да посещат различни уъркшопи и да развиват идеите си под менторството на експерти от бизнеса. Създаването на JA StartUp Hambar беше наша мечта. И както казва Уолт Дисни “Ако си пожелаеш нещо, значи можеш да го направиш". Тя сега е реалност. “ – сподели Милена Стойчева, изпълнителен директор на Джуниър Ачийвмънт България.
Отчет за Социално-икономическо въздействие на Системата на Кока-Кола в България през 2015 г.

Промоции на Coca Cola

Кариери в компанията