Кариери

Кока-Кола ХБК България е поела ангажимент да развива своя бизнес, като допринася непрекъснато за подобряване живота на общностите в страната и развива потенциала на своите служители. За да растем и за да ставаме по-добри, ние се нуждаем от съвършени процеси, системи и умения в организацията, от правилните хора, на точните работни места.

Като член на Coca-Cola Hellenic, която присъства в 28 държави, ние доставяме удоволствие на повече от 560 милиона души чрез висококачествени напитки - световноизвестни търговски марки.

Ние правим всичко възможно нашите служители да изпитват удоволствие от работата си, така както и потребителите да изпитват удоволствие от нашите продукти. Ние сме ентусиазирани да развиваме потенциала на нашите служители и да им помагаме да показват най-доброто от себе си, както и да доставяме високи резултати. Значителните инвестиции в обучение и развитие на талантите помогнаха на голям брой служители да направят успешна кариера в Кока-Кола ХБК България.

Ако искате да станете част от екипа на компания, която осъществява дейността си отговорно, за да осигури устойчиво развитие на:

  • своя бизнес,
  • местните общности и
  • света, в който живеем,

присъединете се към екипа на Кока-Кола ХБК България.

Coca-Cola, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Cappy, Cappy Tempo, Dynamic Ribbon device и дизайнът на контурната бутилка на Coca-Cola са запазени търговски марки на The Coca-Cola Company. Schweppes е запазена търговска марка на Schweppes Holdings Limited. Nestea е запазена търговскa маркa на Société des produits Nestlé S.A. (Switzerland). illy issimo е продукт на ILKO Coffee International.

Как да кандидатствате:

Разгледайте свободните позиции, създайте Ваша лична страница за кандидатстване и изпратете автобиографията си.

Вижте повече